Elon Musk tõmbas otse-eetris kanepit ja rüüpas viskit (1)

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elon Musk proovis paar kuud tagasi raadiosaates teist korda elus kanepit suitsetada.
Elon Musk proovis paar kuud tagasi raadiosaates teist korda elus kanepit suitsetada. Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Geeniusest leiutaja ja ettevõtja, Tesla ja SpaceXi looja Elon Musk käis reedel raadiosaates, kus suitsetas muuhulgas kanepit ja jõi viskit.

Musk väisas kaheks ja pooleks tunniks populaarset podcast’i Joe Rogan Experience. Ühel hetkel pani saatejuht Joe Rogan ette hiiglasliku pläru ja läitis selle põlema. Musk küsis, kas see on sigar või kanepisuits. «See on tubakas, kuhu on keeratud marihuaanat,» vastas Rogan.

Musk ütles, et ta on kanepit umbes ühe korra elus proovinud ega ole regulaarne suitsetaja. «Aktsionäridele selline asi vist ei meeldiks?» arvas saatejuht. Siiski võttis Musk väljakutse vastu ja tõmbas ühe mahvi. Enne jõudis ta veel küsida, kas kanepisuitsetamine on üldse seaduslik.

Suure tossupilve sees võttis Musk peale veel lonksu viskit. Hiljem ütles ettevõtja, et narkootikum talle ei mõjunud, aga kui seda regulaarselt teha, langeks tõenäoliselt tema produktiivsus.

Lisaks rääkis Musk raadiosaates veel sellest, kuidas ta oma aega korraldab, kuidas tal ideed kunagi otsa ei saa ja miks tasub karta robotite kõikehõlmavat võimu.

Mitmed USA väljaanded kirjutasid, kuidas Musk rikkus «popsu tehes» mitmeid Tesla kodukorra reegleid. Autofirmat tabas eile teinegi löök, kui Tesla pearaamatupidaja Dave Morton teatas, et astub pärast kuud aega ametist tagasi, viidates ettevõtte hullumeelsele töötempole.

Tesla aktsia langes reedel üle 8 protsendi. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles