Eksklusiivne leping pangaga tõi kindlustusfirmale suure käibekasvu

Andrus Karnau
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

RSA Kindlustuse kümne kuu müügikäive oli 9,6 miljonit eurot, mis on 60 protsenti enam kui mullu samal perioodil, RSA on SEB kodukindlustuslepingute eksklusiivne partner.

RSA Kindlustuse juhataja Kaido Kepp märkis, et oktoober oli äärmisel tulemuslik kuu - võrreldes läinud aasta oktoobriga kasvas RSA kogutud kindlustuspreemiate maht 1,4 korda.

«Laiendatud kattega kodukindlustus on leidnud väga head vastuvõttu ning ilmselt mõistab üha rohkem koduomanikke, et oma vara väärtuse kaitsmisel on kindlustus vajalik. Endiselt püsib suur nõudlus ka kaskokindlustuse järele, mis on kooskõlas tänavu kasvanud automüügiga,» ütles Kepp.

Kepi sõnul võib pooleaastase kogemuse põhjal öelda ka, et RSA Kindlustuse ja SEB Panga koostöö varakindlustuse vallas on hästi käivitunud.

Jaanuarist oktoobrini hüvitas RSA Kindlustus kindlustuskahjusid 33 protsendi võrra rohkem kui aasta varem, kokku 5,3 miljoni euro eest. Kahjude osas oli pilt tavapärane, kuigi kaskos hakkas silma tavapärasest pisut rohkem klaasikahjusid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles