DnB NORD Eesti jõudis kasumisse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hans Pajoma
Hans Pajoma Foto: Arno Saar / Õhtuleht

DnB NORD Eesti teenis 2011. aasta 9 kuu puhaskasum oli 3,8 miljonit eurot, mullu samal ajal jäi pank 3,6 miljoni euroga kahjumisse.
 

Norra päritolu panga tulemuste paranemine on tingitud peamiselt oluliselt vähenenud laenukahjumitest, aga ka suurenenud laenuportfellist ja organisatsiooni efektiivsusest.

2011. aasta kolmanda kvartali puhaskasum oli 1,2 miljonit eurot, võrreldes 0,44 miljoni euro suuruse kahjumiga 2010. aasta samal perioodil.

«DnB NORD Eesti tulemused on kogu 2011. aasta jooksul näidanud positiivseid arenguid. See on tingitud nii paranenud majanduskeskkonnast kui ka meie oluliselt aktiivsemast tegevusest finantseerimisturul. Oleme suutnud suurendada tulusid, kuid samas hoidnud oma kulubaasi kontrolli all, suurendades seega sisemist efektiivsust,» on panga arengutega rahul DnB NORD Panga tegevjuht Hans Pajoma.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles