Septembrikuus võivad Tallinna-Kärdla lennud hilineda või ära jääda

Britt-Kathleen Mere
, meediapraktikant
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
02.08.2016. Hiiumaa. Lennuühendus Hiiumaaga. Transaviabaltica. FOTO: EERO VABAMÄGI/POSTIMEES
02.08.2016. Hiiumaa. Lennuühendus Hiiumaaga. Transaviabaltica. FOTO: EERO VABAMÄGI/POSTIMEES Foto: Eero Vabamaegi / PM/SCANPIX BALTICS

Kuigi laupäevast, 1. septembrist avatakse taas lennuliin Tallinna ja Kärdla vahel, võib esineda lennuplaanis hilinemisi või lendude ärajäämisi, sest lennujaama navigatsioonitulede süsteem septembris ei tööta.

Ajavahemikul 17.-31. august olid tühistatud kõik lennud Tallinn-Kärdla-Tallinn liinil, põhjuseks Kärdla lennujaama remont, teatas lennuoperaator Transaviabaltika pressiteate vahendusel.

«Kuigi Kärdla lennuvälja rajakate on uuendatud ja Tallinn-Kärdla-Tallinn lennuühenduse saab homsest taastada, ei ole veel kõik planeeritud uuendustööd lõppenud,» rääkis ettevõtte esindaja Rene Must. Nimelt ei tööta Kärdla lennujaamas septembrikuus veel lennuvälja navigatsioonitulede süsteem.

«Lennukid maanduvad sel perioodil Kärdla lennuväljal visuaallähenemise režiimis. Eelpool toodu võib eelkõige ilmastikuolusid silmas pidades tingida võimalikke lendude hilinemisi või tühistamisi,» kirjeldas Must, paludes lennuettevõtte nimel reisijatelt mõistvat suhtumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles