Tööorganisatsioon: Eestis on rahutuste oht

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvusvaheline Tööorganisatsioon ILO kirjutab oma tänavuses tööturu aastaaruandes, et Eestis on oht sotsiaalsete rahutuste tekkeks.
Rahvusvaheline Tööorganisatsioon ILO kirjutab oma tänavuses tööturu aastaaruandes, et Eestis on oht sotsiaalsete rahutuste tekkeks. Foto: SCANPIX

Rahvusvaheline Tööorganisatsioon ILO kirjutab oma tänavuses tööturu aastaaruandes, et Kreekas, Portugalis, Hispaanias, Eestis, Prantsusmaal, Sloveenias ja Iirimaal on oht sotsiaalsete rahutuste tekkeks.

ILO kirjutab aruandes, et järgmised kuud on otsustavad, kas suudetakse ära hoida dramaatilist tööhõive langust ning sellest tulenevat sotsiaalsete rahutuste tekke ohtu, vahendab n-tv.de ajakirja Focus.

Täna avalikustatud uuringu kohaselt ennustab ILO aastakümne pikkust majanduslangust, kui selle vältimiseks ei võeta kasutusele mingeid meetmeid. Samas on valitsustel raske midagi ette võtta, kuna säästusurve seab reageerimisele omad piirid.

Kõige suurem oht rahutusteks on Kreekas ja Portugalis, kus 60 protsenti inimestest tunnistab, et nende heaolu on tunduvalt kahanenud. Hispaanias ja Sloveenias on sama näitaja 50 protsendi kandis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles