Leht: Apple tuleb välja hääljuhitava teleriga

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX.

New York Times'i peatoimetaja Nick Bilton väidab, et Apple'l on kindel plaan tulla ka televiisorite turule ja sealt oma osa võtta, vahendab apple.spot.ee.
 

Biltoni andmetel esitleb Apple oma televiisorit, mis on häälkäsklustarkvara Siri põhine 2012. aasta lõpul ning turule jõuab see juba 2013. aasta alguses.

Veel toob ühe kindla näite Bilton äsjailmunud Steve Jobs'i elulooraamatust, kus vanameister on öelnud, et televiisorite turg ja nende areng on praegusel hetkel täielik häving.

Arvatavasti alustas Apple enda televiisori kallal töötamist koheselt peale seda, kui 2007. aastal tuldi välja iPhone ja AppleTV'ga.

Televiisor hakkab töötama väga lihtsalt: kasutajal tarvitseb istuda vaid diivanil ja anda Sirile häälkäsklusi nagu näiteks: «Mängi viimast Gossip Girli osa» või «Mängi mõnda Coldplay muusikavideot.» Ülejäänu teeb vaataja eest ära Siri.

Bilton on kindel, et Apple’i teler tulemata ei jää, küll aga väidab, et sellega läheb läheb, kuna Apple näeb vaeva välise disainiga ning peab kaasas käima hetkel langevate telerite turuhindadega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles