Tallinna Kaubamaja loobus lõplikult Läti Selverite plaanidest

Tõnis Oja
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selveri logo.
Selveri logo. Foto: Tomi Saluveer /Scanpix

Tallinna Kaubamaja otsustas likvideerida juba kaheksa aastat mitte tegutseva Lätis asuva tütarettevõtte Selver Latvia tegevuse, teatas ettevõte börsile.

Tallinna Kaubamaja Grupp AS avaldas 8.10.2009 börsiteate, milles teavitas, et külmutab Läti jaekaubandusturul opereerimiseks loodud tütarettevõtte Selver Latvia SIA tegevuse. Tegevuse külmutamise tingis toonane Läti majanduskeskkonna järsk halvenemine ja asjaolu, et tulemused ei vastanud ootustele. 2010. aasta alguseks suleti kõik kuus Lätis tegutsenud kauplust. Kaupluste sulgemise järel ei ole Selver Latvia SIAs äritegevust toimunud.

Võttes arvesse, et Selver Latvia SIAs ei ole alates 2010. aastast äritegevust toimunud, ei oma likvideerimine mõju Tallinna Kaubamaja Grupp ASi tegevusele. Tallinna Kaubamaja Grupp AS jätkab tegevust Lätis autokaubanduse segmendis tütarettevõtetes Forum Auto SIA ja Verte Auto SIA, mis tegelevad sõiduautode jaemüügiga. Samuti jätkab Lätis tegevust Tallinna Kaubamaja Grupp ASi tütarettevõte SIA TKM Latvija, mis tegeleb grupi omanduses oleva ja Lätis asuva kinnisvara haldamise, hooldamise ja kaubanduspindade välja üürimisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles