Uber tõstis tänasest märgatavalt hindu

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enn Metsar.
Enn Metsar. Foto: Eero Vabamaegi /

Alates tänasest tõstis Uber hindu, et suurendada vabade sõidukite arvu linnas ja vähendada sõidu dünaamilist hinnakordajat.

Uber tõstis nii tellimis- ja tühistamitasu, kilomeetrihinda kui ka minuti tasu. Uute tariifide järgi on UberX sõidu miinimum- ja tühistamistasu 3,5 eurot, hind kilomeetri kohta 0,39 eurot ja minuti tasu 0,14 eurot. Sõidu baashind on aga 1,7 eurot.

Uber Baltikumi tegevjuhi Enn Metsari sõnul on oluline, et linnas oleks piisavalt juhte. «Me muudame hindu, et rohkem inimesi oleks motiveeritud Uberi juhina teenust osutada,» ütles Metsar.

Lisaks alustas täna pärastlõunast kell 14.00 Uber uue teenusega UberSELECT, mis annab võimaluse tellida taksoks uusi ja mahukamaid autosid. Uue teenuse tariifid on aga märksa kallimad: sõidu miinimum- ja tühistamistasu on 4 eurot, sõidu alustamistasu 2,5 eurot, kilomeeter 0,42 eurot ja sõiduminut 0,14 eurot.

Nii UberSELECT kui ka UberX teenused jäävad kättesaadavaks koos.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles