Harju Elekter laieneb Leedus 2,4 miljoni euro ulatuses

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harju Elekter, Keila tehas.
Harju Elekter, Keila tehas. Foto: PEETER LANGOVITS / PM/EMF

Harju Elekter laiendab oma Leedu tütarettevõtte kontori- ja tootmispinda praeguselt 3500 ruutmeetrilt 8200 ruutmeetrini, ehitustööde maksumus on 2,4 miljonit eurot.

Harju Elektri Leedu tütarettevõte Rifas UAB sõlmis ehitusfirmaga Panevezio Statybos Trestas AB lepingu Rifas tootmishoone laiendamiseks Panevežyses. Laiendus võimaldab oluliselt lisada tootmisvõimsust, et pakkuda ettevõtte klientidele laevaehituse ja tööstuse segmentide tooteid ja lahendusi, teatas Harju Elekter börsile.

Ehitustööd algavad pärast ehitusloa kätte saamist hiljemalt tänavu septembris ning peaksid lõppema 2019. aastal. Lepingu maksumus on 2,4 miljonit eurot. Leping sisaldab ka optsiooni täiendava 800-ruutmeetrise juurdeehituse tellimiseks.

Harju Elektri Leedu tütarettevõte Rifas UAB kuulub kontserni 2003. aastast. Ettevõtte fookus on suunatud toodete ja lahenduste välja töötamisele ja lepingulisele tootmisele süsteemide integraatoritele merendus- ja tööstussektoris.

Harju Elektri põhitegevusalaks on elektrienergia jaotuseks ja ülekandeks vajalike seadmete välja töötamine, tootmine ja müük. Põhitegevust toetavad lehtmetalltoodete tehas Eestis ning tööstuskinnisvara arendamine ja rentimine. Harju Elekter Grupi Eesti, Soome, Rootsi ja Leedu tehastes töötab 750 inimest ning ettevõtte tänavuse aasta kuu konsolideeritud müügitulud olid 59,8 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles