Ettevõtluskeeluga Teet Järvet püsib firma juhatuses

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahapakk
Rahapakk Foto: Marko Saarm / Sakala

Ehitusfirmalt altkäemaksu küsimises süüdi jäänud Teet Järvet kuulub ikka veel ühe oma ettevõtte juhatusse, kuigi talle määrati ettevõtluskeeld.

Insenertehnilisi lahendusi pakkuva ettevõtte Bazoco juhatusest taandus altkäemaksu küsimises süüdi jäänud Järvet juunis samal päeval, kui riigikohus otsuse langetas, aga kuulub veel ärinõustamisfirma Iran-Nordic Business Center ehk Iraani-Põhjamaade Ettevõtluskeskuse juhatusse, vahendab Äripäev.

Meediast on firma nimi läbi jooksnud kaks aastat tagasi, kui 12-liikmeline ettevõtjate delegatsioon Iraani külastas, kus tuntumatest ettevõtjatest käisid näiteks Jaanus Rahumägi, Arle Mölder ja Neinar Seli. Delegatsiooniga liitus tookord Iraani-Põhjamaade ettevõtluskeskuse juhatusest ainult teine juhatuse liige Hamed Alavi. 

Kui Äripäev tundis huvi, miks kohtult kuni 2020. aasta juulini firmade juhtimise keelu saanud Järvet jätkuvalt ärinõustamisfirma juhatuses on, märkis Järvet esmalt, et see on väga hea küsimus ning lisas siis, et tema juhatusest taandumine seisab äripartneri digiallkirja taga.

Loe lähemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles