Tartu ülikooli kliinikumi juhatuse liikmete konkursil osaleb 21 kandidaati

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ülikooli kliinikum.
Tartu ülikooli kliinikum. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Tartu ülikooli kliinikumi juhatuse liikmete konkursile esitas kandideerimisavalduse 21 isikut, neist neli ravijuhiks, seitse finantsjuhiks, viis haldusjuhiks ning viis infotehnoloogiajuhiks. Nõukogu langetab juhatuse liikmete valimise otsuse järgmise nädala jooksul.

Kliinikumi juhatuse liikmete volituste lõppemise tõttu 30. septembril 2018 kuulutas SA Tartu Ülikooli Kliinikum nõukogu välja konkursi juhatuse esimehe ja juhatuse liikmete leidmiseks. Konkurss toimus kahes etapis, esimeses etapis valis nõukogu 24. juulil järgmiseks viieks aastaks kliinikumi juhiks Priit Eelmäe.

Teise etapina kuulutas nõukogu 31. juulil konkursi juhatuse nelja liikme valimiseks. Juhatuse liikmete vastutusvaldkonnad jagunevad järgmiselt: ravijuhi vastutusvaldkond on integreeritud ravi-, õppe- ja teadustöö ning tervishoiu edendamine, finantsjuhi vastutusvaldkond on eelarveprotsess ning raamatupidamisarvestus ja -aruandlus, haldusjuhi vastutada on kliinikumi taristu hooldamine ja parandamine ning hanketegevus ja infotehnoloogiajuht vastututab kliinikumi ja temaga seotud asutuste tegevust ja eesmärke toetava info- ja kommunikatsioonitehnoloogia strateegia väljatöötamise ja elluviimise eest. Kandideerimisdokumendid tuli konkursile esitada 21. augusti keskpäevaks.

Kliinikumi uue juhatuse volitused algavad 1. oktoobril ning juhatuse liikmed valitakse viieks aastaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles