Inbanki juhatus sai uue liikme

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivar Kallast
Ivar Kallast Foto: Inbank

Inbank AS-i juhatusega liitus kuuendal augustil Ivar Kallast, kes hakkab vastutama panga grupiülese riskijuhtimise valdkonna eest.

Ivar Kallas on töötanud panganduse krediidi- ja riskijuhtimise valdkonnas enam kui 20 aastat. Enne Inbankiga liitumist oli Kallast viimased üheksa kuud Luminor Bank AS-i juhatuse liige ja riskijuht. Ligi 19 aastat tegutses Kallast Nordea panga Eesti filiaali krediidijuhi ja juhatuse liikmena. Kallast on töötanud kolm aastat ka Tallinna Pangas krediidiriski analüütikuna, teatas Inbank.

Inbanki juhatuse esimees Jan Andresoo ütles, et panga meeskonnal on kogenud riskijuhi lisandumise üle hea meel. «Vaadates Ivar Kallasti pikaajalist kogemust ja professionaalset tegevust riskijuhtimise valdkonnas, on selge, et tema lisandumine annab meie organisatsioonile väärtuslikku täiendust. Meie eesmärgiks on ehitada üles tugev rahvusvaheline ja innovaatiline pank ning Ivaril saab kanda olema väga oluline roll selles protsessis,» sõnas Andresoo pressiteates.

Inbanki juhatuse värskeim liige Ivar Kallast lisas omalt poolt, et teda ajendas Inbankiga liituma panga senine tugeval strateegial põhinev edu. «Mulle on avaldanud muljet Inbanki lühikese aja jooksul saavutatud geograafiline haare ja silmapaistev ärimahtude kasv. Minu liitumine Inbankiga on ajendatud ka uudishimust õppida tundma panga kaasaegsel tehnoloogial põhinevaid finantseerimislahendusi ning anda oma kogemusega panus selle eduloo jätkumisse,“ ütles ta.

Kallasti eesmärk on Inbanki riskiorganisatsiooni tugevdada ja tagada kiirele arengule vajalik stabiilsus.

Inbanki juhatusse kuulub viis liiget: juhatuse esimees Jan Andresoo, finantsjuht Marko Varik, äriprotsesside juht Liina Sadrak, äriarenduse juht Piret Paulus ning riskijuht Ivar Kallast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles