Eesti Meedia ostab enamusosaluse Apollo filmitööstuses

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Meedia juhatuse esimees Sven Nuutmann.
Eesti Meedia juhatuse esimees Sven Nuutmann. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Baltimaade suurim meediakontsern AS Eesti Meedia ostab 55-protsendilise osaluse filmitootjas Apollo Film Productions OÜ-s.

AS-i Eesti Meedia juhatuse esimehe Sven Nuutmanni sõnul on Apollo Film Productions juba kasvamas Eesti suurimaks mängu- ja animafilmide tootjaks ning edaspidi on soov koostöös Eesti Meediaga panustada ka telesaadete ja -seriaalide tootmisse. 

Apollo Film Productionsi ühe osaniku Ivar Vendelini sõnul on Eesti Meedia tugev meediapartner, kellega liitumine toob Apollo Film Productionsi meeskonda juude palju professionaalseid inimesi ja teadmisi, samuti uusi meediakanaleid, kus on võimalik lisaks kinosaalidele filme näidata. 

Vendelini sõnul on Apollo Film Productionsil praegu töös viis täispikka filmi. Järgmise aasta aprillis esilinastub näiteks täispikk nukufilm «Vanamees ja hull lehm», märtsis jõuab kinodesse mängufilm «Mehed», juba selle aasta detsembriks valmib Eesti-Armeenia ühisfilm «Lõbus perekond», ühtlasi algavad järgmisel suvel legendaarse komöödia «Mehed ei nuta» uusversiooni võtted. 

Apollo Film Productionsi juhtimist jätkavad Tanel Tatter ja Veiko Esken.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles