Mainekasse Hiina ülikooli võeti vastu hani

Minna Annabel Tismus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: FRANK RUMPENHORST / AFP / Scanpix

Hiinas Shanghai merendusülikoolis anti koht hanele nimega Gugu, sest tema omanik Ms Wu postitas sotsiaalmeediakeskkonda, et ei tea, mida teha ülikooli õppima asudes enda lemmikloomaga. 

Looma omanik Ms Wu postitas sotsiaalmeediakeskkonda Weibo, et ei saa võtta vastu kohta Shanghai merendusülikoolis, sest ei tea, mida teha enda lemmiklooma hanega, vahendas BBC. 

Wu pöördus murega Shanghai merendusülikooli poole, kes teatas sotsiaalmeediakeskkonnas Wu`le rõõmuga, hani võib asuda elama ülikooli hanekarjas. Gugu uus kodu saab olema ülikoolilinnakus kohaliku järve lähedal looduskaitse alal. 

«Me loodame, et Gugu kasvab terveks ja tugevaks linnuks,» kirjutas Shanghai ülikool. 

Wu postitus leidis sotsiaalmeedias palju kõneainet ning sai nii poolehoiu kui vastukaja osaliseks. Üks kommenteerijatest nimetas Wu`d vastutustundetuks loomaomanikuks, kuid mitmed inimesed hoidsid Gugu ja Wu tegemistele pöialt. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles