Maksuvõlas Anders Tsahknale tõttas pere appi

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keila haigla, Keila, 03.05.2016
Keila hooldushaigla B korpuse avamine.
FOTO: MIHKEL MARIPUU/POSTIMEES
Keila haigla, Keila, 03.05.2016 Keila hooldushaigla B korpuse avamine. FOTO: MIHKEL MARIPUU/POSTIMEES Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Juba pikemat aega suure maksuvõlaga haigla PJV Hooldusravi, mis kuulub ekspoliitik Anders Tsahknale, suutis sel nädalal lõpuks oma maksuvõlga vähendada pea 700 000 euro võrra. Veel nädal tagasi ulatus haigla võlg pea miljoni euroni.

Osa võlga suudeti maksta sellega, et lõpuks leiti ostja PJV Hooldusravi maksuvõla tagatiseks olev kinnistu Pärnu-Jaagupis, kus pakutakse samuti hooldusravi teenust, vahendab Äripäev.

Augustis ostis kinnistu lõpuks ära värskelt asutatud ettevõte Tolos OÜ, mis kuulub Paul-Kristian Padrikule. Delfi andmetel on Paul-Kristian maksuvõlas PJV Hooldusravi juhatuse liikme Lee Padriku poeg, kes on omakorda Anders Tsahkna õde.

PJV Hooldusravi on saneerimisel eelmisest aastast ning üheks saneerimise õnnestumise tingimuseks on olnud lootus, et haigla saab haigekassa õendusabiteenuse hankel senisest suurema lepingu, millega ei ole absoluutselt rahul Tsahkna konkurendid, kes on hanget alates maikuust vaidlustanud. 

Loe lähemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles