Microsoft korraldab Eestis võistluse Windows Phone rakenduste loomiseks

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX.

Microsoft korraldab Eesti mobiiltelefonide rakenduste arendajatele võistluse, mille käigus saab luua mobiilirakendusi operatsioonisüsteemile Windows Phone.

«Nutitelefonide võimalused on tänapäeval sisuliselt piiramatud ja rakendusi on loodud absoluutselt kõige jaoks. Windows Phone on eriline just oma uudse Metro kasutajakogemuse poolest, mille keskmes on inimesed.

Seda kogemust aitavad täiendada rakendused ja võistluse eesmärgiks on panna Eesti arendajad tegutsema, et tuua kasutajateni võimalikult huvitavad ja kasulikud rakendused,» rääkis võistluse korraldaja, Microsoft Eesti tehnoloogiaevangelist Andres Sirel.

Parimate rakenduste loojad saavad AdDuplexi reklaamivõrgustikus tasuta reklaami, samuti annab HTC võitjatele uhiuued HTC Titan ja Radar telefonid. Võistlejatele kaasnev APPA Market konto avab arenduseks vajalikud teenused ning võimaldab valminud lahendusi rakenduste poodi lisada.

Rakendusi saab esitada võistlusele alates 24. oktoobrist kuni 11. detsembrini 2011. Kõikide 18. jaanuariks Windows Phone Marketplace’i jõudnud Eesti rakenduste seast valib žürii välja parimad 23. jaanuariks 2012.

Rakendusi hinnatakse nende funktsionaalsuse, uuenduslike omaduste kasutuse ja Windows Phone kasutajakogemuse järgi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles