Hinnatud finantsjuht tegi Neivelti juurest sääred

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hillar Teder.
Hillar Teder. Foto: LIIS TREIMANN / PM/SCANPIX BALTICS

Ukrainas tegutsev Hillar Tederi suurosalusega kinnisvaraarendaja Arricano teatas teisipäeval, et ettevõtte uueks finantsjuhiks määrati endine makseteenuste pakkuja Pocopay ASi finantsjuht Lauri Reinberg.

Arricano teatel ei saa Reinbergist seeläbi juhatuse liiget ja tööle asub ta kohe ehk teisipäevast. «Lauri Reinbergil on enam kui 20 aastat finantskogemust eri Ida-Euroopa riikides, lai taust finantsplaneerimises-, juhtimises ja strateegias. Samuti on tal sügavad teadmised pangandus- ja kinnisvarasektori kohta,» teatas Arricano.

Varem on Reinberg töötanud makseteenustepakkuja Pocopay finantsjuht  ja töötanud eri rollides Swedbankis, sealhulgas ka Swedbanki Vene äride finantsjuhina.

Samuti teatas Arricano teisipäeval Londoni börsile, et suurendab 800 000 dollari võrra 16 miljoni dollarini oma tütarfirma Levoberežainvesti laenu, mida võeti, et tasuda võlga Vene pangale Sankt-Peterburg. Levoberežainvest sõlmis esialgse 15,2 miljoni dollarise laenulepingu juuli lõpul Ukraina pankadega Taskombank ja Universal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles