Danske sulgeb Eesti kontoreid

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Danske Bank.
Danske Bank. Foto: FABIAN BIMMER / REUTERS

Danske Bank sulgeb käesoleva aasta lõpuks Tartu, Jõhvi ja Pärnu ärikeskused, kliente teenindatakse edaspidi jätkuvalt Tallinnas asuvas peakontoris ja läbi e-kanalite.

Kliendid saavad teha enamikke pangatoiminguid digiallkirjaga kinnitades, ilma füüsiliselt pangakontorisse tulemata. Panga esindatus regioonides saab jätkuvalt olema tagatud näiteks notaritehinguteks, teatas Danske BNS-ile.

Aja jooksul vähendab pank ka oma Baltikumi operatsioone ja töötajate hulka. «Tegemist on sujuva protsessiga ja see sõltub sellest, millises tempos meie kliendiportfell väheneb. Teenindame jätkuvalt paljusid kohalikke kliente ja oleme ka edaspidi esindatud Baltikumis, et teenindada oma põhjamaiste klientide tütarettevõtteid ja rahvusvahelisi korporatsioone. Meil on ka edaspidi kohalikud töötajad kõigis Balti riikides,» teatas pank.

Jätkuvalt on pangal ka Leedus enam kui 2200 töötajaga teenuste keskus, mis pakub Danske Bank Groupile IT ja muid tugiteenuseid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles