Alkoholitootjad ja maaletoojad koondasid huvid ühisesse liitu

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janek Kalvi.
Janek Kalvi. Foto: Priit Simson

Alkoholitootjate Liiduga ühinesid Alkoholi Importööride Liidu liikmed, andes oma huve esindavale organisatsioonile nime MTÜ Alkoholitootjate ja Maaletoojate Liit.

Liidu juhatuse esimeheks valitud Janek Kalvi ütles, et tootjate ja maaletoojate ühendamine ühte liitu on tingitud ettevõtete ühistest huvidest ja sarnasest sotsiaalsest vastutusest. Kuna kõik liitu kuuluvad Eesti alkoholitootjad tegutsevad praeguseks ka alkoholi maaletoojatena, on sisemiselt efektiivsem ja ühiskondlikult mõjusam tegutseda ühes liidus, rääkis ta.

Alkoholitootjate ja Maaletoojate Liidu liikmed juhinduvad oma tegevuses Alkoholitootjate Liidu ja Alkoholiimportööride Liidu poolt kokku lepitud eneseregulatsiooni korras seatud piirangutest alkoholireklaami näitamisel. Alkoholitootjad ja maaletoojad on endale kehtestanud seaduse nõudmistest rangemaid piiranguid, et vältida laste kokkupuudet televisioonis näidatava alkoholireklaamiga.

Alkoholitootjate ja Maaletoojate Liit valis juhatuse, kuhu kuuluvad juhatuse esimees Janek Kalvi (AS Liviko), Rein Aksalu (Pernod Ricard Eestonia OÜ), Lauri Põldemaa (Prike AS) ja Kristel Mets (Altia Eesti AS).

MTÜ Alkoholitootjate ja Maaletoojate Liitu kuuluvad praegu Altia Eesti AS, Dunkri Kaubanduse AS, Kravond AS, Liviko AS, Pernod Ricard Estonia OÜ, Prike AS, AS Remedia ja Tridens AS.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles