Kinnisvarafirma: võlakriis turgutab kinnisvaraturgu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kortermaja
Kortermaja Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Mure inflatsiooni ja võlakriisi pärast või taas suurendada huvi kinnisvara vastu, kuna seda peetakse kindlaks ja konservatiivseks rahapaigutusviisiks.

Euroala võlakriisile ei ole lõppu näha ning probleemi tõsidust tunnistavad kõik, kirjutab Domus kinnisvara ajaveeb.

Suutmatus olukorda muuta, millele lisandub mure nii inflatsiooni kui üldse Euroopa tuleviku pärast, sunnib inimesi tõsiselt mõtlema oma säästude säilitamise peale ning üks reaalsemaid võimalusi selleks on investeerida kinnisvarasse.

Lisaks kohalikele võib Domus kinnisvara sõnutsi Eesti huvi pakkuda ka väisinvestoritele, kuna siinsed kinnisvarahinnad on paljude lähedal asuvate arenenud riikidega võrreldes oluliselt odavamad ja see kutsub üha enam globaliseeruvatel turgudel vaatama ka Eesti suunas.

Hinnad on madalad, riik stabiilne ja demokraatlik ning investorite silmis piisava kasvupotentsiaaliga. Kristiine Keskuse müük ilmselt jääbki selle aasta säravamaks pärliks välisinvesteeringute osas, kuid suuremaid ja väiksemaid tehinguid on tulemas veelgi. Aktiivsed on venelased ja Skandinaavia investorid, kasvada võib Kesk-Euroopa raha osakaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles