Lukašenka heitis Venemaale ette ebaõiglast konkurentsi (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgevene presidednt Aleksander Lukašenka festivalil Slavjanski Bazar.
Valgevene presidednt Aleksander Lukašenka festivalil Slavjanski Bazar. Foto: Ruslanas Kondratjevas

"Meil on praegu raske aeg, sest venelased käituvad meie suhtes barbaarselt, ütlen seda avalikult," Ütles Valgevene president Alexander Lukašenka.

Valgevene president heitis reedel Venemaale ette ebaõiglast konkurentsi ja oma kohustuste mittetäitmist Euraasia Majandusühenduses (EAEU).

"Nad esitavad meile nõudmisi, nagu oleksime nende vasallid, ent ei soovi samas täita oma kohustusi osana EAEU-st, kuhu nad meid kutsusid," vahendas riiklik uudisteagentuur BelTA Lukašenkat, kes külastas ettevõtet Gomselmaš.

"Venemaa sarjab Ühendriike ja läänt ebaõiglase konkurentsiedu loomises," lausus Lukašenka, "Samas kui nad on loonud ise samasuguse ebaõiglase konkurentsikeskkonna meile."

"See on teemaks meie järjekordsel jutuajamisel Vene presidendiga. Kuid me peame töötama selles keskkonnas, milles me oleme," lisas Valgevene president.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles