Taxify laienes mitmetesse uutesse Euroopa linnadesse

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taxify juht.
Taxify juht. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Transpordiplatvorm Taxify laienes Portugali elanike arvult teise linna Portosse. Samuti avas Taxify teenuse Küprose pealinnas Limassolis ja neljas Tšehhi linnas – Ostravas, Plzeňis, Olomoucis ja České Budějovices.

Taxify asutaja ja tegevjuht Markus Villig ütles, et et Taxify laienemisplaanides on pealinnade kõrval üha enam ka väiksemad linnad. «Eesti näitel võib öelda, et isegi mõnekümne tuhande elanikuga linnades võib olla teenuse järele nõudlus. Lisaks on neil, kes palju reisivad, mugav kasutada juba tuttavat Taxify teenust uut riiki või linna külastades,» ütles ta pressiteates. 

Tänavusel suvel on Taxify laienenud veel ka Rumeenias ja Mehhikos.

Taxify on 2013. aastal asutatud eestimaine tehnoloogiafirma, mis arendab ülemaailmset transpordiplatvormi. Taxify tegutseb rohkem kui 25 riigis ning seda kasutab üle 10 miljoni inimese. 2017. aastal kasvas Taxify käive kuus korda 18 miljoni euroni, kuid samas jäi ettevõte 11 miljoni euroga kahjumisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles