Veebipoe Kaup24 emafirma müük sai Eesti konkurentsiameti loa

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inimesed eelistavad e-kaubandust.
Inimesed eelistavad e-kaubandust. Foto: Martin Ahven

Poola investeerimisfond MCI. PrivateVentures sai Eesti konkurentsiametilt loa omandada Baltimaade internetipoefirma Pigu, millele kuulub ka Eestis tegutsev Kaup24.

Konkurentsiamet tegi vastava otsuse eelmise nädala lõpus, selgub otsuse teatest. Eelmisel nädalal kiitis ülevõtmise heaks ka Leedu konkurentsiamet.

Leedu konkurentsiamet teatas, et ühinemine ei tekita ega tugevda domineerivat turupositsiooni ja ei mõjuta oluliselt konkurentsiolukorda turul.

MCI. PrivateVenturesile kuulub alates 2015. aasta juulist 51-protsendiline osalus Pigu kontsernis. Teised aktsionärid olid varasemalt 26 protsendiga LTU Invest, 15 protsendiga LTh Capital ning 8 protsendiga Dainiaus Investicijos.

Pigu on Baltimaade intertipoefirma, millel on Lätid tütarfirma Pigu Latvia ning Eestis tütarfirma DLB Trading. Eestis kuulub Pigule internetipood Kaup24.

Eelmisel aastal teenis Pigu 72,1 miljoni euro suuruse käibe juures 551 000 eurot kasumit.

https://kaup24.ee/et/ 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles