ETK Grupi käive kasvas 9 kuuga 9,1 protsenti

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Kusmin.
Kati Kusmin. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

ETK Grupi 9 kuu käive oli 290,3 miljonit eurot, mis on aastataguse perioodiga võrreldes 9,1 protsenti suurem, teatas ettevõte.

Grupi kolmanda kvartali netokäive oli 105,2 miljonit eurot, kasvades aastaga 8,3 protsenti.

ETK juhatuse esimehe Kati Kusmini sõnul on müügi kasvutempo võrreldes teise kvartaliga aeglustunud.

Suurima osa grupi käibest moodustas III kvartalis kauplustekett Konsum, mille netokäive ulatus 48,7 miljoni euroni ning tõusis aastaga 14,3 protsenti. Konsumi ketti kuulub 2011 aasta septembri lõpu seisuga 69 kauplust, mida on 4 kauplust enam kui aasta tagasi.

A ja O kaupluste netokäive oli vaadeldaval perioodil 24,4 miljonit eurot, mis on 2010. aastaga võrreldes 3,5 protsenti suurem. Ketti kuulus septembri lõpuga 160 kauplust, mida on 2 kauplust enam kui eelmisel aastal.

Maksimarketi kauplusteketi kolmanda kvartali netokäive 14,8 miljonit eurot on eelmise aasta sama perioodiga võrreldes suurenenud 4,9 protsenti ning kaupluste arv jäänud samaks.

Toidu- ja esmatarbekaupade kauplusekettide osakaal ETK Grupi käibest käesoleva aasta III kvartali kokkuvõttes oli järgmine: Konsum 46, A ja O 23, Maksimarket 14 protsenti. Muude kaupluste käibe osakaal ETK Grupi käibest moodustas 17 protsenti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles