IT Bussi remonditöökodade kett plaanib laieneda

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: IT Buss.

IT Bussi nime kandev koduelektroonika remonditöökodade kett plaanib ettevõtte asutaja Thomas Kolli kinnitusel laieneda ka teistesse Eesti linnadesse.

Tallinnas on IT Buss tänaseks tegutsenud kolm aastat ning ettevõtte peamiseks kaubamärgiks on kollased USA koolibussid, kuhu on rajatud koduelektroonika ja –tehnika parandustöökojad.

Ettevõtte asutaja Thomas Kolli kinnitusel on konkurentidest selgelt eristuv äriplaan seni osutunud turul edukaks.

Tema sõnul on IT ja elektroonika valdkonnas uuel ettevõttel tegevuse alustamine üsna keeruline ja kulukas, mistõttu tuli asjale läheneda mitte just traditsioonilist teed pidi.

Nii otsustas ettevõtja tuua mõne aasta eest USAst Eestisse esimese kollase koolibussi ning panna selles tööle koduelektroonika parandustöökoda.

Kulude kokkuhoiu ja klientidele n-ö lähemale kolimise eesmärgil seati buss üles Ülemiste kaubanduskeskuse parklas, kus atraktiivne sõiduvahend kaugelt silma hakkas. Tänase kogemuse põhjal võib väita, et see kujunes ka klientidele omamoodi magnetiks.

Tänaseks on ettevõttel Tallinna eri piirkondades juba seitse erinevat parandustöökoda, mis tegutsevad frantsiislepingute alusel.

Samas on Kollil plaanis IT Bussi kaubamärgi all ettevõtte tegevust veelgi laiendada. Kui Tallinnas oleks tema hinnangul mõistlik tegutsema panna veel paar IT Bussi, siis teistesse Eesti linnadesse laienemine seisab alles ees.

IT Bussi asutaja sõnul oleks selleks vaja ettevõtlikke inimesi, kel oleks piisavalt tahtmist teistes linnades IT Bussi tegevust frantsiislepingu alusel juhtida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles