Tavatu tööpakkumine: otsitakse Nutella maitsjaid, tööaeg kaks päeva nädalas

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nutella šokolaadikreem.
Nutella šokolaadikreem. Foto: Stefano Rellandini / Reuters

Nutella šokolaadikreemi tootev Itaalia firma Ferrero pakub tööd 60 oma toote tõsisele fännile, esimest korda võetakse ametisse ka «mitteprofessionaalsed» testijad.

Ferrero tööpakkumine kõlab kui iga lapse unistus – tööülesandeks on kreemi eri koostisosade, sh kakao ja pähklite testimine, kirjutab Local.

Tööpakkumine avaldati portaalis Openjobmetis Ferrero tootearendusfirma Soremartec Italia srl poolt.

Uued testijad hakkavad tööle firma peakorteris Albas (Itaalias) ning tööd tuleb teha kahel päeval nädalas, eelnev töökogemus pole nõutav.

Selliseid testijaid on Ferrero kasutanud ka varem, kuid siis oli tegu oma asutuse töötajatega. Ferrero ootab testijateks Nutella regulaarseid sööjaid ning parem on, kui neil puudub toiduainete tehnoloogiaalane väljaõpe.

60 välja valitud testijat asuvad tööle septembri lõpus ning päris tööle eelneb kolmekuuline väljaõpe, et täiustada nende maiste- ja lõhnameeli. Samuti õpetatakse neile õiget terminoloogiat maitsete ja aistingute kirjeldamiseks. Pärast väljaõpet valitakse välja 40 testijat, kellega sõlmitakse osalise tööajaga leping.

Tööpakkumises märgitakse, et seda ametiti saab pidada ka teise töö kõrvalt. Ainsad nõuded kandidaatidele on arvuti kasutamisoskus ning neil ei tohi esineda allergiaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles