Venemaa plaanib osta Hispaania riigi võlakirju

Tõnis Oja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksei Kudrin.
Aleksei Kudrin. Foto: SCANPIX

Venemaa valitsus peab läbirääkimisi Hispaania rahandusminister Elena Salgadoga Hispaania võlakirjade ostmiseks, kirjutab uudisteagentuur Bloomberg.

Salgado kohtus Venemaa välisminister Sergei Lavrovi ning endise rahandusministri Aleksei Kudriniga, kinnitas Kremli majandusnõunik Arkadi Dvorkovitš Moskvas toimunud pressikonverentsil.

„Me ootame Euroopalt konkreetset ja selget strateegiat kriisist väljumiseks,“ ütles Dvorkovitš. „Kui see strateegia nõuab abi Venemaalt ja teistelt BRICi (Brasiilia, Venemaa, India, Hiina) riikidelt, oleme valmis oma toetust laiendama,“ lisas ta.

Brasiilia, Venemaa, India, Hiina ja Lõuna-Aafrika Vabariigi rahandusminsistrid ja keskpankurid kohtusid septembris enne Rahvusvahelise Valuutafondi (IMF) aastakoosolekut arutalemaks koordneeritud abi Euroopa võlakriisiga toimetulekuks

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles