Elisa lubab tänasest Paytailori maksed lisada mobiiliarvele

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pautailori mobiilimakseäpp
Pautailori mobiilimakseäpp Foto: Paytailor

Eesti idufirma Paytailor ja Elisa toovad täna avalikkuse ette teenuse, mis võimaldab Paytailori mobiilse rahakoti kasutajatel lisada ostutasu oma mobiiliarvele.

Elisa kliendid saavad lisada ostukorvi oma mobiiliarvele nii, nagu nad on harjunud seni tegema parkimise või kinopiletitega. Teiste mobiilioperaatorite kliendid saavad samuti Paytailori makseäppi kasutada, kuid neil on maksevahendiks võimalik määrata vaid deebet- või krediitkaart.

«Tänasest on uudne see, et lisatud on Elisa makselahendus - seni polnud oste võimalik mobiiliarvele lisada. Samuti on uudne sõrmejäljetuvastuse funktsionaalsus,» selgitas Postimehele Elisa uute teenuste juht Kertu Kriisk.

Krediidilimiit mobiilimaksetel on 50 eurot kuus.

Paytailori makselahenduse on kasutusele võtnud ligi 50 teenusepakkujat. Näiteks Välk taksod, Juustukuninga poed, Alexela, Lauluväljaku WC ja Butterfly Lounge.

«Töötame igapäevaselt selle nimel, et olla avatud uutele ideele ja pakkuda tuge start-up’idele, kellega näeme ühiseid tulevikusuundi,» rääkis Kertu Kriisk.

Paytailor on Eesti iduettevõte, mis on välja töötanud mobiilse makselaheduse, mis ühendab endas nii erinevaid maksemeetodeid kui ka makse vastuvõtmise viise.

Mobiilimakseid on katsetanud ka mobiilioperaator Tele2, aga teatas käesoleva aasta aprillis, on sunnitud selle lõpetama, kuna teenuse vastu ei tundnud huvi müügikohad ega nende kliendid.Teenuse avas Tele2  koostöös Leedu mobiilimaksete rakenduste loojaga WoraPay 2016. aasta aprillis. Ostude summa lisandus sarnaselt parkimistasudega kuu lõpus saabuvale telefoniarvele. Kuulimiidiks oli 200 eurot.

Telial mobiilimaksete lahendus kannab nime mTasku ja see teenus veel toimib - näiteks Selverites ja Reval Cafes. Samas ei lisandu selle teenuse tasu mobiiliarvele vaid makselahenduseks tuleb määrata pangakaart.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles