Reket on lihtne räppar, kellele meeldivad kiired autod ja golf (7)

Ele Loonde
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tom-Olaf Urbi üks südamelähedasemaid küsimusi on kõigi inimeste ligipääs puhtale joogiveele. Palavatel päevadel, kui temperatuur tõuseb ligi 35 kraadini, peaks linnatänavatel olema võimalus tasuta vett võtta.
Tom-Olaf Urbi üks südamelähedasemaid küsimusi on kõigi inimeste ligipääs puhtale joogiveele. Palavatel päevadel, kui temperatuur tõuseb ligi 35 kraadini, peaks linnatänavatel olema võimalus tasuta vett võtta. Foto: Tairo Lutter

Tom-Olaf Urb ehk räppar Reket on eestikeelse räpi tugisammas, kelleta oleks siinne muusikamaastik üksluisem, sõnavaesem ja kahtlemata lühem. Eesti kõige sulnima keelekasutusega räpparile meeldivad ka golf, reisimine ja kiired autod ning selle kõige kõrval ka ühiskondlikud kampaaniad roolis ohutuks käitumiseks. Arter uuris, kuidas ühte räpparisse see kõik ära mahub.

Kohtume Rae golfiklubis, kus kesksuvisele Eestile kohaselt on parmud jõudnud sääsed välja vahetada – poole tunniga, kui terrassil istuda kannatame, lööme kahepeale maha ligi 20 vereimejat. Ehkki golf ja räpp paistavad kuuluvat täiesti eri maailma, riimuvad üle kahe meetri pikkune räppar ja golfivarustuse käru nagu tema enda salmid.

Golf on alles värske Tomi hobi, millega ta on vahelduva eduga tegelenud kolm viimast aastat. Praegu käib ta peamiselt üksinda mängimas, et oma oskusi lihvida. Tema teine suur sportlik kirg Brasiilia maadlus jiu jitsu ei kannata nii palavate ilmadega lihtsalt treenimist. Golf ei ole nii intensiivne, ent annab samaväärse energialaksu.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles