Korvpallikooli lapsed Soku tehingu tõttu treeningkohta ei kaota

Heelia Sillamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiit Sokult ostis linn juunis Tervise tänava korvpallihalli kahe miljoni euroga.
Tiit Sokult ostis linn juunis Tervise tänava korvpallihalli kahe miljoni euroga. Foto: Eero Vabamägi

Kui veel eelmisel nädalal oli oht, et Soku korvpallikooli lapsed, kes treenivad juba mõnda aeg Nord klubi all, jäävad Tiit Soku tehingu tõttu oma senisest treeningkohast ilma, siis tänase seisuga saavad nad oma koduhallis tegevust jätkata.

Eelmisel nädalal ilmus uudis sellest, kuidas Tallinna tööstusparkide arendamisega tegelev linnale kuuluv firma ostis Tiit Sokult ära tema legendaarse korvpallihalli Mustamäel. Seetõttu läksid halli ruumid enampakkumisele.

Klubi Nord tegevjuht Tarmo Oras imestas sealjuures aga, et neid kui suurimat rentnikku enampakkumisest ei teavitatud ega uuritud, kas nad tahavad seal jätkata.

Tänase seisuga on aga teada, et klubi Nord, kes on siiani seal tegutsenud, saab Tiit Sokule kuulunud hallis treeningutega jätkata. AS Tallinna Tööstuspargid juhi Margus Jaansoni sõnul saabus neile kaks pakkumist ning Nordi pakkumine osutus parimaks, mistõttu ka nende kasuks otsustati.

Jaansoni sõnul on nüüd vaja lihtsalt leping sõlmida. «Kui lepingu tingimused on kahepoolselt selged, siis me nendega jätkame,» kommenteeris Jaanson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles