Rünnakud veokijuhtide vastu Euroopas kasvavad (6)

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rekka
Rekka Foto: Teet Malsroos

Juuli keskel viidi üks Leedu veokijuht pärast talle tehtud rünnakut teadvusetuna haiglasse ning vägivallajuhtumite arv on Leedu Autovedajate Assotsiatsiooni teatel aina kasvanud, sama trendi tajuvad ka Eesti autovedajad.

Eesti veokijuhtidega ei ole teadaolevalt veel midagi nii tõsist juhtunud, kuid võrreldes leedulastega on meie veokeid Euroopas ka kordades vähem ringi sõitmas, kirjutab Äripäev.

Olukord on aga murettekitav ning enam ei piirduta üksnes haagisest kauba varastamisega, vaid rünnatakse ka kabiini, kus juht parasjagu magab.

Just nii, nagu juhtus paar nädalat tagasi ühe Leedu veokijuhiga Belgia linnas Gentis, kus varas tungis veoki kabiini ning varastas sülearvuti. Juht ärkas selle peale ning sööstis vargale järele. Tagaajamine lõppes aga õnnetult, sest tugev löök selja tagant viis talt teadvuse ning ta jäi tänavale lebama.

Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles