Lidl Eesti kahjum oli mullu pea miljon eurot

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lidli logo
Lidli logo Foto: DANIEL LEAL-OLIVAS/AFP/Scanpix

Varasemalt MMS Property Solutions OÜ nime kandnud Lidl Eesti OÜ investeeris mullu Eestisse 6,7 miljonit eurot.

Möödunud majandusaastal ehk mullu märtsist tänavu veebruari lõpuni soetas Lidl Eestis kolm kinnistut ning alustas läbirääkimisi ka teiste kinnistute omanikega, märkis ettevõtte juhatus majandusaasta aruandes.

Ettevõtte kahjum oli mullu 984 000 eurot, mis kaetakse järgmiste aastate kasumi arvelt. Lidl Eesti plaanib tänavu jätkata kinnisvaraobjektide väljaarendamise ja omandamisega, sealhulgas ka detailplaneeringute koostamise ja hoonete projekteerimisega.

2017. aasta investeeringute finantseerimiseks suurendas ettevõtte osanik CE-Beteiligungs-GmbH ettevõtte osakapitali 5 miljoni euro võrra ning maksis muudesse reservidesse 5 miljonit eurot kavatsusega tulevikus osakapitali tõsta.

Keskmiselt töötas majandusaastal ettevõttes neli täistööajaga töötajat, kelle palgakulu oli 108 000 eurot. Juhatuse liikmetele eraldi tasu ei makstud. Juhatus koosneb kolmest liikmest.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles