Eesti käsitööõllede turg on silmini täis (5)

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanker Pruulikoja juhi Jaanis Tammela sõnul on märgata käsitööõllede turul küllastumist, kuid ta loodab, et tänu maksusoodustusele mahub peagi turule taas rohkem tegijaid.
Tanker Pruulikoja juhi Jaanis Tammela sõnul on märgata käsitööõllede turul küllastumist, kuid ta loodab, et tänu maksusoodustusele mahub peagi turule taas rohkem tegijaid. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kui veel paari aasta eest tahtis pea iga mees endale oma väikest pruulikoda ehitada, siis nüüdseks on ind raugenud ja turg küllastunud.

Kohalike väiketootjate sõnul on õlleturule sisenemine olulisemalt keerulisemaks muutunud, kuna vanu olijaid on palju ja kasvõi Eesti supermarketite letid on käsitööõlut kõvasti täis. Tagant tulijad enam suurtesse jaekettidesse aga nii lihtsalt sisse ei saa kui need, kes alustasid viis aastat tagasi.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles