Keili Sükijainen noortepäeval: vanemad soovitasid tungivalt muid erialasid (1)

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keili Sükijainen vahetas blondid juuksed tumedate vastu.
Keili Sükijainen vahetas blondid juuksed tumedate vastu. Foto: Mindvalley

Mindvalley noortepäev tõi rohkem kui kolmsada noort üle kogu Eesti üheks päevaks kokku, et mõtestada valikute tähtsust.

«Tänu oma kõikidele vigadele ja katsetustele, olen kasvanud just selliseks inimeseks, nagu täna olen,» sõnas Tanel Padar EV100 laste- ja noorte programmi kuuluval Mindvalley noortepäeval. Muusik tunnistas, et ei oskakski teismelisele iseendale suurt nõu anda, sest kõik on läinud täpselt nii nagu minema on pidanud.

Saatejuht ja teletöötaja Keili Sükijainen avaldas noortele, et valis oma elukutse tugeva sisetunde põhjal hoolimata sellest, et vanemad soovitasid tungivalt muid erialasid. Ettevõtja Kristel Kruustük lisas, et on oluline olla julge ja päriselt ka asju ette võtta ning ära teha. «Ei tohi takistustest heituda!» lausus Kruustük.

«Me elame kriipsunägude maailmas. Mõtle, kui suur on konkurentsieelis neil, kes ei ole kriipsunäod? Kui sul on kolm kassapidajat ja ainult üks neist särab, kelle juurde sa lähed?» arutles inspiratsioonikõneleja ja juhtimisekspert Alar Ojastu oma ettekandes. 

Lisaks kohalikele kuulsatele esinejatele astusid üritusel üles Mindvalley loojad Vishen Lakhiani ja Kristina Mänd-Lakhiani ning mindfulnessi guru Gelong Thubten. Noorte inspiratsioonipäeva külastas umbes 350 noort vanuses 14-20, kellest suurem osa mainis korraldajatele antud tagasisides, et kooliprogrammides võiks olla rohkem loomingulisust, individuaalset lähenemist ning vähem raamidesse surumist.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles