Tööandjad toetavad Sutti Eesti Panga presidendi kohale

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Panga presidendiks kandideerib Andres Sutt.
Eesti Panga presidendiks kandideerib Andres Sutt. Foto: Liis Treimann/Postimees

Eesti Panga presidendi kandidaat Andres Sutt kohtus tööandjate keskliidu juhtide Enn Veskimägi ja Tarmo Kriisiga, et tutvustada ettevõtjatele enda eesmärke presidendina ja kavandatavat koostööd ettevõtjatega.

«Andres Sutt on läbi aastate olnud sage esineja tööandjate keskliidu traditsioonilisel majanduskonverentsil «Tuulelohe lend». Mitmetel kordadel on ta osalenud keskliidu volikogu istungitel, et jagada ettevõtjatele oma vaateid majanduse arengu kohta,» tunnustas tööandjate keskliidu volikogu esimees Enn Veskimägi. Ta lisas, et Sutt on
sellega tõestanud, et soovib tõepoolest kaasa aidata dialoogile ettevõtjatega ja on Eesti Panga presidendina ettevõtjatele hea valik.

Keskliidu tegevjuhi Tarmo Kriisi ettepanekul tuleks kindlasti suurendada Eesti Panga aruandluskohustust riigikogu ees. «Lisaks iga-aastasele tegevusaruandele võiks Eesti Panga presidendi kohustuseks olla hinnangu andmine riigi iga-aastasele eelarvestrateegiale ja majanduse arengule. Presidendi vastav ettekanne võiks olla esitatud riigieelarve esimesel lugemisel Riigikogus,» täpsustas Kriis.

Tööandjate keskliit esindab 1500 Eesti tööandja huve suhetes seadusandliku võimu, täitevvõimu ja ametiühingutega.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles