Telemäng «Juhtimisaju» ootab osalejaid

Marti Aavik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.juhtimisaju.ee

Uuel aastal jõuab taas ETV ekraanile «Juhtimisaju» telemäng, kuhu oodatakse osalejaid, harivas ja meelelahutuslikus telemängus hakkavad kolmeliikmelised meeskonnad lahendama erinevaid juhtimisprobleeme Eesti tuntud firmades.


Eelmise hooaja võitjatiimi esindajad, riigikantselei strateegiaeksperdid Keit Kasemets, Klas Klaas ja Oliver Väärtnõu kinnitasid, et saatesarjas osalemine andis neile võimaluse  oma oskusi täiendada erinevates olukordades. Mängus saadi uusi teadmisi ja kogemusi.



Ka seekord avaneb mängijatel ainulaadne võimalus pääseda tuntud firmade kinniste uste taha ning näha, milliste probleemidega puutuvad iga päev kokku sealsed juhid. Eelmisel aastal külastati Eesti Energiat, Hansapanka, Eesti Päevalehte jt.



Igas saates lähevad kaks 3-liikmelist võistkonda ühte tuntud ettevõttesse ja hakkavad lahendama sealselt juhilt saadud juhtimisprobleemi.



Saatesarja korraldajad ootavad saadetest osa võtma 3-liikmelisi võistkondi erinevatest ettevõtetest üle Eesti.



Telemängu «Juhtimisju» rahastab Eesti Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS), mängu teostuse töötasid koostöös produktsioonifirmaga AA Visioon Stuudio välja TTÜ organisatsiooni ja juhtimise õppetooli eksperdid.



Telemängu saab registreeruda

«Juhtimisaju» veebiaadressil

.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles