Kristina Šmigun-Vähi pensionifondi raha ei pane

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristina Šmigun-Vähi (keskel) täna investeerimismessil Rahakompass 2011.
Kristina Šmigun-Vähi (keskel) täna investeerimismessil Rahakompass 2011. Foto: Toomas Huik

Kristina Šmigun- Vähi tunnistas täna Nokia kontserdimajas toimuval investeerimismessil Rahakompass 2011, et ei paiguta pensionipõlve kindlustamiseks raha fondidesse, vaid ostab kinnisvara.

«Kahjuks või õnneks ei ole,» vastas ta küsimusele, kas on raha paigutanud teise või kolmandasse pensionisambasse. «Tahan ise vastutada oma tuleviku eest,» kinnitas ta.

«Minu jaoks on oluline, et saan asja katsuda, enda käes tunda,» lausus Šmigun- Vähi, lisades, et seetõttu ei taha ta raha paigutada kuskile fond.

«Olen maade armastaja,» tunnistas ta, märkides, et seda põhimõtet järgides on ta investeerinud korteritesse.

«Kui midagi peaks juhtuma, siis saan vaid ennast süüdistada, et olin rumal. Kui fondidega midagi juhtub, siis öeldakse, et kahju küll, majandus on selline ja sa ei saa ise midagi teha,» põhjendas Kristina Šmigun- Vähi.

Kristiina Šmigun- Vähi lisas ka, et pensionifondide mitte valimisel on põhjus ka sportlase ebaregulaarses sissetulekus, mööndes, et kui lapsed kasvavad ja töölt saadavad sissetulekud on regulaarsed, tulevad ka fondid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles