Ootamatu tehing Tallinna ja Tiit Soku vahel (2)

Mari Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiit Sokult ostis linn juunis Tervise tänava korvpallihalli kahe miljoni euroga.
Tiit Sokult ostis linn juunis Tervise tänava korvpallihalli kahe miljoni euroga. Foto: Eero Vabamägi

Tallinna tööstusparkide arendamisega tegelev linnafirma ostis Tiit Sokult ära tema legendaarse korvpallihalli Mustamäel.

Juuni algul ostis Eesti korvpallikoondise peatreenerilt ja olümpiavõitjalt Tiit Sokult kahe miljoni euroga tema rajatud korvpallihalli linnaettevõte AS Tallinna Tööstuspargid, kes kohe südasuvel spordihallile ka rentnikku otsima asus. Enampakkumise tähtaeg on täna hommikul kell kümme. Esimene pakkumine laekus linnale üleeile.

Varem kuulus hall Soku juhitud ja tema abikaasa omanduses firmale OÜ Kossutähed.  Mustamäel Tervise tänaval asuvas hallis tegutses ka Tiit Soku endanimeline korvpallikool. Juba mõnda aega mängivad Soku korvpallikooli noored spordiklubi Nord all, kus on treenerina üles antud ka Sokk ise. Soku rajatud kunagine legendaarne korvpallihall oli 2002. aastal selle ehitamise aegu üks esimesi erakapitaliga loodud korvpallihalle.​ Eile õhtupoolikul seisis halli uksel silt, et samas majas tegutsev Soku Pubi on suletud.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles