Maripuu, Altvee ja Tammemäe lõid investeerimispanga

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aare Tammemäe.
Aare Tammemäe. Foto: Peeter Langovits

Pikaajaline investeerimispanga Suprema ja Evli varahalduse juht Veikko Maripuu ning endine Ühispanga juht Mart Altvee koos varem Tallinna Sadama, Arco Vara ja Nordea panga juhtkonnas töötanud Aare Tammemäega lõid uue investeerimispanga.


Uus investeerimispank hakkab tegelema varahalduse ja finantsnõustamisega.



«Praeguses keerulises majandusolukorras on ettevõtetel pankadest laenu saamine oluliselt raskenenud, samal ajal halveneb ka nende kasumlikkus. Investorid on kartlikud ja investeerimisotsuseid lükatakse edasi.

Sellises raskes ja veelgi halvenevas majanduskeskkonnas vajavad ettevõtted ja investorid finantsteenustes uut kvaliteeti ning kogenud tegijaid, kes tahavad mõista nii investorite kui ettevõtete pikaajalisi vajadusi,» on kirjas toimetusse saadetud pressiteates.

Värskelt loodud rahvusvahelist, Eesti ja Luksemburgi taustaga investeerimispanka ja selle tegevuse eesmärke tutvustavad ettevõtte juhtivpartnerid Veikko Maripuu, Mart Altvee ja Aare Tammemäe tuleval teisipäeval. Siis avalikustatakse ka ettevõtte nimi, tutvustatakse meeskonda ning räägitakse selle strateegiast, eesmärkidest ja tegevuspõhimõtetest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles