Saku Õlletehas saab taas eestlasest juhi

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Kastein
Margus Kastein Foto: Peeter Langovits

Alates 1. detsembrist võtab Saku Õlletehase juhtimise üle viimased kolm aastat samas ettevõttes müügidirektori ametit pidanud Margus Kastein.

Saku Õlletehase praegune tegevjuht Veli-Pekka Tennilä suundub Carlsbergi kontserni Balti riikide asepresidendiks müügi- ja turunduse alal.

Tennilä sõnul võtab Margus Kastein üle hästi toimiva ettevõtte, mille suurimaks trumbiks kvaliteetse tooteportfelli kõrval on tugev, professionaalne ning ambitsioonikas meeskond.

Margus Kasteini sõnul asub ta juhtima usaldusväärset ja tuntud ettevõtet, millel on väga tugev tooteportfell.

«Kindlasti jätkame tooteuuendustega, mis on konkurentsis püsimise eelduseks. Minu arvates on innovatsioon sõna, mille sisu küll ajas muutub, kuid mille eesmärk jääb alati samaks - Saku tahab olla kiire ja paindlik, kuid samas strateegiliselt tugev ning selge visiooniga partner oma klientidele ja tarbijatele,» ütles Kastein.

Saku müügidirektori ametisse asub senine äriarendusdirektor Jaan Härms, kes alustas Saku Õlletehases tööd juba 2002. aastal ning töötas aastatel 2004-2009 mitmetes Carlsbergi ettevõtetes, sealhulgas 2 aastat Malaisias Carlsberg Grupi Aasia regiooni kommerts-direktorina.

Margus Kastein on toidu- ja esmatarbekaupade sektoris tegev alates 1993. aastast, olles töötanud mitmetes ettevõtetes müügi- ja tegevjuhina. Enne Saku Õlletehasega liitumist oli Margus Kastein 8 aastat Ingman Jäätised ASi juhatuse esimees.

Saku Õlletehase juhtkonda kuulub alates 1. detsembrist kuus liiget. Kõik Saku Õlletehase juhtkonna liikmed on eestlased.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles