Kinnisvaraärimees lõi golfiaktsiate suunatud müügi volikogus sassi

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Golf
Golf Foto: Mats Soomre

Volikogu lükkas aktsiamüügi teisele lugemisele Kuigi Kuressaare linnavalitsuse volikogule esitatud eelnõu nägi ette Saaremaa Golfi AS-i aktsiate võõrandamise ettevõtte nõukogu esimehe Jüri Tiituse firmale, lõi firma suunatud müügi eilsel volikogu istungil sassi kinnisvaraärimehele Arti Arakasele kuuluva firma kõrgem pakkumine.

Kuressaare linnavolikogu otsustas eile suunata golfifirma aktsiate võõrandamise eelnõu teisele lugemisele 6. oktoobril, kirjutas Meie Maa.

Otsuse tingis asjaolu, et kinnisvarafirma Arco Vara ülesehitamise võtmekuju Arti Arakase firma OÜ Ingmar Trade tegi kolmapäeval linnale pakkumise golfifirma aktsiate tervikpaketina ostuks kõrgema hinnaga.

Kui linnavalitsus soovis müüa golfifirma aktsiad Saaremaa Golfi AS-i nõukogu esimehe Jüri Tiituse firmale 7350 euroga, siis OÜ Ingmar Trade pakub aktsiapaketi hinnaks 8452,5 eurot.

Linnavalitsus eelistab otsustuskorras müüki põhjusel, et Mertiina Vara OÜ puhul oleks tegu golfiväljaku järjepideva arengu jätkumisega ning ka golfifirma keeruline majanduslik seis on firmale paremini teada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles