Playtech vaidleb kohtus Emajõe Ärikeskusega üürilepingu üle

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Playtech Estonia juht Juha Olavi Korhonen aatriumis.
Pildil Playtech Estonia juht Juha Olavi Korhonen aatriumis. Foto: Margus Ansu

Augusti lõpus Tartu kontori Emajõe ärikeskuse rendipindadelt oma majja Vanemuise tänavale kolinud internetimängude tarkvara tootja Playtech Estonia OÜ vaidleb kohtus AS Emajõe Ärikeskusega üürilepingu üle.

Reedel toimus Tartu maakohtus istung Playtech Estonia hagis Emajõe Ärikeskuse vastu üürilepingust tuleneva kohustuse täitmise tuvastamiseks. Tartu kohtute pressiesindaja Krista Tamm ütles BNS-ile, et istungil arutati hagi tagamist.

«Vaidlus tuleneb sellest, et hageja ja kostja on omavahel kokku leppinud üürilepingu lõpetamise ning pooltevahelise lepingu järgi peab hageja ruumid üle andma seisundis, milles ta need sai, arvestades normaalset kulumist,» selgitas Tamm. See tähendab tema sõnul aga ehitustööde tegemist ruumides ning poolte vahel on olnud seni tööde tegemise osas kooskõlastamisprobleemid.

«Kohtuistungil lepiti kokku, et 19. septembriks peab hageja esitama kostjale ja kohtule teostatavate tööde nimekirja ning pooled peavad samal päeval üüriobjekti üle vaatama. Kostja peab esitama ka oma seisukoha tööde nimekirja osas ning uus istung hagi tagamises toimub 22. septembril,» lisas Tamm.

Emajõe Ärikeskuse juhatuse liige Ain Tammvere ütles BNS-ile, et Playtech Estonia pole veel ruume üle andnud ning et ettevõtte üürileping kehtib 22. septembrini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles