Kiirlaenuandja kasum mitmekordistus Eestis

Laura Raus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Credit24 kaubamärgi omaniku MCB Finance Groupi kuue kuu maksustamiseelne kasum kasvas Eestis eelmise aasta sama ajaga võrreldes 132 protsenti.

Kasum enne maksustamist ulatus I poolaastal 536 000 euroni. Väljastatud laenude maht suurenes 37 protsenti 3,5 miljoni euroni ning netonõuded klientide vastu 72 protsenti 2,6 miljonini.

Tallinnas peakontorit omav MCB Finance Group pakub laene lisaks Eestile ka Lätis, Leedus ja Soomes. Ettevõttel on neis riikides üle 400 000 kliendi.

Kogu grupp sai I poolaastal maksustamiseelset kasumit 1,6 miljonit eurot. Mullu samal ajal ulatus kasum 0,07 miljonini.  MCB Finance Groupi uute laenude maht kasvas 59 protsenti. Ettevõtte sõnul kasvas väljastatud laenude maht kõikidel turgudel ning edukas on olnud ka tegevuse taaskäivitamine Läti turul. MCB Finance Groupi halbade laenude osakaal langes 14 protsendini tuludest mulluse I poolaasta 29 protsendilt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles