Kuuldused: Samsung huvitub Nokia Meego platvormist

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX.

Peale seda kui Nokia teatas Meego operatsioonisüsteemist loobumisest ja oma telefonides Windows Phone platvormi kasutuselevõtust, on kõneainet pakkunud Meego platvormi võimalik saatus, kirjutab Talouselämä.

Üks viimaseid kuuldusi on üsna huvitav: nimelt räägitakse sellest, et Meego operatsioonisüsteemi vastu võib huvi tunda Nokia konkurent Samsung.

Varem on Samsung kinnitanud huvi just oma tarkvarapoole tugevdamise vastu. Samuti on spekuleeritud, et peale seda, kui Google omandas Motorola, on hakanud mitmed Google Android operatsioonisüsteemi kasutavad mobiilitootjad kaaluma võimalusi, kuidas vähendada oma sõltuvust Androidist.

Samas räägib Samsungi poolse Meego-huvi vastu see, et Lõuna-Korea mobiilitootjal juba on alternatiivne operatsioonisüsteem Bada, mida ettevõte ise arendab.

Talouselämä hinnangul oleks see äärmiselt irooniline samm, kui Samsung otsustaks Meego kasuks peale seda kui Nokia on sellest loobunud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles