Tuntud Läti söögikoht Lido plaanib nimevahetust

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõulehtes Lido keskus Riias.
Jõulehtes Lido keskus Riias. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Välisturge sihtiv tuntud Läti toitlustusettevõte Lido plaanib välja vahetada kuue restorani nimed.

Ettevõtte asepresidendi Vilnis Cirulise sõnul on nimevahetuse põhjuseks soov leida parema kõlaga nime, mis sobiks ettevõtte rahvusvahelistele projektidele, kirjutab Tšas.

Uut nime ei nõustunud ta veel avalikustama. Väljaande väitel võib nimevahetuse tegelikuks põhjuseks olla see, et Lidol võivad tekkida raskused olemasoleva nimega, kuna teistes riikides on see kaubamärk juba mõne teise ettevõtte käsutuses.

Praegu töötab ettevõte restorani, hotelli ja spaakeskuse projekti kallal Kasahstani pealinnas Astanas. Välja on töötatud eskiisprojekt laienemiseks Aserbaidžaani pealinna Bakuusse. Lido söögikohad töötavad juba Tatarstanis, Leedus ja Valgevenes.

Lido on Läti suurim toitlustus- ning liha- ja kalatöötlemisettevõte, mis asutati 1991. aastal. Ettevõtte käive oli eelmisel aastal 24 miljonit latti (534 miljonit Eesti krooni).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles