Noored mehed tahavad Eestimaa kondoomimasinaid täis külvata

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kondoom.
Kondoom. Foto: SCANPIX

Kümme aastat tagasi oli noore ettevõtja Keijo Jereti väitel Eestis kaks kondoomiautomaati ja nüüd on neid mitu korda rohkem, kuid sellest hoolimata näevad kolm noort meest sellel äril Eestis helget tulevikku.

«Idee tuli sellest, et Lääne- ja Põhja-Euroopas on kondoomiautomaadid väga levinud ja populaarsed,» selgitas Jeret Pärnust pärit ja hiljuti kõrgkooliga ühele poole saanud kolme noore ärimehe äriideed, kirjutas Õhtuleht. «Et meilgi kondoomimüüki tänapäevasemaks muuta, tekkis mõte üldise trendiga kaasa minna.»

Augusti lõpuks tahaks firma Royal Baltic Group OÜ paigaldada 50 masinat ja aasta lõpuks peaks üleval olema juba kuni 150 masinat ning esialgset ostuaktiivsust hinnati põhjanaabrite varasema kogemuse põhjal ja väidetavalt on juba nüüd näha, et asjal on minekut.

Kõigepealt on noormeestel plaanis varustada kondoomimasinatega pubid, klubid ja muud meelelahutusasutused hiljem saavad oma jao ka noortekeskused ja ülikoolid ning nende ühiselamud, kuid keskkoolide juhid eriti vedu ei võta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles