Kuumalaine müügihitiks tõusis arbuus

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui jahedama ilmaga ostetakse pigem suure pakendiga perejäätist, siis palava ilmaga väikesi jäätiseid. Pildil Viljandi jäätisekiosk.
Kui jahedama ilmaga ostetakse pigem suure pakendiga perejäätist, siis palava ilmaga väikesi jäätiseid. Pildil Viljandi jäätisekiosk. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eestis suurimat hulka kauplusi pidavas Coopis tõusis arbuusi läbimüük möödunud nädalal tervelt 65 protsenti, kõikide kettide poodides kasvas palava ilmaga märgatavalt jäätise, vee, õlle ja puuviljade müük.

Kauplusekett Coop valmistub igal aastal suveks suuremalt, sest inimesed reisivad rohkem ja käivad seega tavapärasest rohkem ka Coopi kauplustes. Coopi kommunikatsioonijuhi Martin Miido sõnul troonisid eelmisel nädalal nende müügiedetabelis jäätis, puuviljad ja hele õlu.

«Kõige suurema kasvu on palavate ilmadega teinud arbuusi müük, mis eelmise kuu sama nädalaga võrreldes kasvas 65 protsenti, pudelivee müük kasvas 15 protsenti ning jäätise müük kümmekond protsenti,» sõnas Miido.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles