Gert Tiivas liitub East Capitali Private Equity meeskonnaga

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Tiivas.
Gert Tiivas. Foto: Laura Oks

East Capital Exploreri juht Gert Tiivas liitub firmasiseselt East Capital Baltikumi erakapitali (Private Equity) investeerimismeeskonnaga.

Gert Tiivas on otsustanud pakkumise vastu võtta ja taanduda East Capital Exploreri juhi kohalt niipea, kui uus juhatuse esimees on leitud, teatas East Capital Explorer täna hommikul Stockholmi börsile.

Tiivase ülesandeks saab uues rollis olema East Capitali investeeringute juhtimine mittenoteeritud ettevõtetesse Balti riikides.

East Capital on olnud aktiivne investor Baltikumis alates 1998. aastast, algselt East Capital Baltic Fund’i kaudu, mis keskendus avalikult noteeritud ettevõtetele. 2006. aastal käivitas ettevõte East Capital Baltic Property Fundi, mis tegeles ärikinnisvara investeeringutega. East Capital on aktsionär ka mitmes juhtivas mittenoteeritud ettevõttes ning soovib olla Baltikumi turuliider kõikides peamistes varaklassides.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles