Raasuke: lahkumishetk on peas olnud algusest peale

Kaur Paves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erkki Raasuke
Erkki Raasuke Foto: Toomas Huik

Swedbanki finantsjuhi kohalt lahkuva Erkki Raasukese sõnul teadis ta juba 2009. aastal tööpostile asudes, et tööd jagub kaheks-kolmeks aastaks.

«Tööd võttes teadsime kolleegidega, et see saab olema ajaliselt piiratud, sellepärast võtsime ajahorisondiks kaks-kolm aastat. See on olnud pea sees algusest peale,» sõnas Raasuke. «Lihtsalt oli selline sobiv hetk muudatusi teha Michaelil (Swedbanki tegevjuht Michael Wolf – toim.) ja nii ta need asjad lauale pani.»

Raasukese sõnul pakkus Swedbank talle erinevaid liikumisi süsteemi sees, ent ta otsustas lahkuda. «Olen 2005. aastast kruvi aina rohkem peale keeranud ja üsna aurude pealt jooksnud, tuleb teha paus ja mõelda rahulikult, mis edasi saab,» lausus Raasuke, lisades, et edasisi tööalaseid plaane pole ta veel teinud. «Niisugusest positsioonist lahkudes on loomulikult igasugused konkureerimisküsimused laual, kuid pank on minu eest hästi hoolitsenud ja mul jääb piisavalt aega mõelda, mis ja kuidas edasi saab.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles