Elion plaanib 3D telekanali lisamist

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
3D teler
3D teler Foto: SCANPIX

Elioni väitel on neil ettevalmistamisel 3D telekanali lisamine, mis võimaldaks uusimate teleritega jälgida loodussaateid kolmemõõtmelisena.

Elioni digiTV programmijuhi Marko Levo sõnul plaanivad nad digitelevisiooni paketti lisada kanali  WildEarth TV 3D (www.wildearth.tv).

«Hetkel on kogu Euroopas väga vähe sisu poolest tugevaid 3D kanaleid, kõne all olev kanal on üks neist vähestest,» sõnas Levo. «Kui sisult tugevaid kanaleid meie regiooni lisandub, oleme kindlasti esimeste seas kanalit oma võrku lisama.»

Milline oleks kanali maksumus, ei osanud Levi veel öelda, kuid tema sõnul soovitakse motiveerida neid inimesi, kes kaaluvad 3D teleri ostmist ja neidki, kes sellist telerit juba kasutavad.

Levo sõnul lisandub 3D kanal HD teemakanalite hulka ja samuti on seda kanalit kõigil vabadus üksikuna valida.

3D telekanali vaatamiseks on Levo väitel vaja side-by-side tehnoloogial töötavat 3D telerit, mis kõik kasutavad ka nn aktiivprille. Digiboks peab olema HD valmidusega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles